Met open-source webtechnologie sluiten we jouw organisatie aan op online

Omdat online niet meer weg te denken is uit ons leven geloven we dat dit een fundamenteel onderdeel van je businessmodel moet zijn.

Samen met onze klanten bedenken we slimme plannen voor het inzetten van websites en webapplicaties en specifiek het aansluiten daarvan op je organisatie. Daarvoor leggen we koppelingen tussen het web en bijvoorbeeld backoffice-, voorraad-, crm- of erp-software. Daarmee zorgen we ervoor dat er data vanuit je organisatie uitgewisseld wordt met je website, een klantenportaal of bijvoorbeeld een mobile app.

Tools of the trade

Wat is een vakman zonder goed gereedschap? Wij ontwikkelen onze weboplossingen met open source technologie. Daarvoor is PHP onze weapon of choice. Deze wereldwijd gebruikte developmenttaal maakt ons flexibel, snel en effectief.

Daarnaast zijn we o.a. verzot op Scrum, JIRA, Laravel, PHP Storm, Composer, GIT, Twig, Ansible, SASS, Bower, Elastic Search, New Relic, Amazon AWS, Yeoman, Grunt, Sketch en last but not least: Giraffe Coffee.

 

 • Aymo Timmerman

  Development

 • Bart van Asselt

  Development

 • Dave Aaldering

  Advies

 • Jeffrey Buitenhuis

  Development

 • Joost Hazelhoff

  Development

 • Ludo Haveman

  Advies

 • Niels van Zuidam

  Front-end Development

 • Patrick Falize

  Development

 • Ruben van Bloemendaal

  Marketing

 • Senne Tijdeman

  Development

 • Sven Haveman

  Architectuur

 • Thijs van den Dolder

  Design

 • Thomas van der Velde

  Front-end Development

 • Wart Burggraaf

  UX Design

We zijn geen leverancier, maar een partner!

We zijn graag vroegtijdig betrokken bij je ideeën en uitdagingen. Tijdens een verkenningsfase (sprint 0) gaan we samen aan de slag om je behoeften, kaders en eisen om te zetten in duidelijke bouwstenen voor je project: een concept en een duidelijk overzicht van functionaliteiten, te gebruiken technieken en uitgewerkte interfaces.

Daarna gaan onze developmentteams voor je aan de slag. In korte overzichtelijke sprints gaan zij aan de slag met de zaken die voor jullie de hoogste prioriteit hebben. We leveren snel op en houden je aangesloten bij de voortgang zodat we snel bij kunnen sturen indien nodig. Hierbij werkt een team bij voorkeur een of meerdere dagen per sprint bij jullie op kantoor, om de lijnen zo kort mogelijk te houden.

Webtechnologie inzetten als onderdeel van je bedrijfsvoering

Wij werken vanuit de overtuiging dat websites niet langer het domein zijn van alleen marketingafdelingen, of ict. Ook de rest van een organisatie heeft baat bij een goede website; sales, klantenservice en administratie om er maar een paar te noemen.

Door alle afdelingen van een bedrijf te zien als belanghebbende bij het ontwikkelen van een website of -applicatie zorgen we voor een project met méér interactie, méér conversie en uiteindelijk meer resultaat voor je organisatie.

Kan niet bestaat niet! Samen met jou gaan we uitdagingen aan.

Bij de Internet Jongens zijn we flexibel als Barbapapa. Een lekkere uitdaging gaan we nooit uit de weg.

Daarbij hebben we als uitgangspunt dat we willen samenwerken met onze klanten. Juist het samenbrengen van de kennis en kunde van onze klanten én dat van onze vakmensen moet tijdens webprojecten zorgen voor magie. Vanuit je doelen trekken we samen op om deze te realiseren.

Wie zegt dat functionele applicaties er niet goed uit mogen zien?!

Ons bedrijf is ooit ontstaan vanuit de samenwerking tussen een techneut en een creatief. Onze overtuiging was toen, en is nog steeds, dat mooie websites technisch goed in elkaar zouden moeten zitten en dat technische websites en -applicaties er ook zeker goed uit moeten zien.

In ons werkproces combineren we de specialismen van alle Internet Jongens. Zij zorgen voor jaren van kennis en ervaring op het gebied van zowel design en front-end development, als architectuur en back-end development.

Laatste meeting van de week is geen stand-up zoals je ziet. 🍻 #hardwerken #vrijmibo #weekend

Het Huis van de Sport was onze uitvalsbasis voor de laatste sprint richting de live gang van KNHB.nl. Even een terugblik op hoe en wat we bereikt hebben in samenwerking met deze prachtige sportbond! Met dank aan @wijzijnwolf voor de animaties. #KNHB #hierdoenwehetvoor #webdevelopment

Met webapplicaties organisaties efficiënter maken. Daar krijgen we maar niet genoeg van! 👨🏼‍🔧 #webdevelopment #automatiseren #nieuweklant

Dit is @lucafraser19, onze nieuwe stagiair uit het verre Oosten. De komende maanden zal hij zich volledig storten op het ontwikkelen van een dashboard voor een van onze klanten. Welkom jongen! #frontend #knallen🚀

Ook dit jaar zijn wij en @breedbandarnhem weer aanwezig voor de jaarlijkse 8 kilometer Business Run. Dat loopt wel los! 🏃🏼 #midwintermarathon #apeldoorn #fitgirls

Vandaag is de dag dat deze creatieve geest al 5 jaar vele kilometers rijdt om met ons te kunnen werken. Bedankt voor je oneindige inzet en het delen van je kennis en kwaliteiten binnen ons front-end team! Op naar de volgende 5 @toolbarthomas! #dinnertime #bier #jubileum

Helemaal mee eens, doen we het voor! Bedankt #KNHB. #nomnomnom

Ons kantoor is inmiddels weer vakkundig getransformeerd van party-locatie naar een nette werkplek. Wij genieten nog even na van de sfeer, de mensen en de muziek met deze video. Bedankt allemaal! #officewarming

De eindsprint zit erop! Vandaag is KNHB.nl gepresenteerd op het Nationaal Hockeycongres. 🏑 Trots en voldaan hebben wij zelf ook een stoeltje ingenomen @Rabobank #mooiwerk

We hebben onszelf verhuisd naar het Huis van de Sport voor de laatste loodjes aan het project voor onze hockey vrienden. Morgen live! 🚀 #knallen #totindelateuurtjes

Hap! #officewarming @sven_scholten_photography

Bekende gezichten van @breedbandarnhem #officewarming @sven_scholten_photography

Onze serieuze DJ: @bruce_willes #officewarming @sven_scholten_photography

Gezellig druk! #officewarming #bluetie @sven_scholten_photography

Proost! 🥂 #officewarming @sven_scholten_photography

Voorbereidingen zijn in volle gang. De sfeer zit er al lekker in! Voor de mensen die komen, tot zo! #officewarming #feest

Uitdaging insturen. Gewoon doen.

Wij zijn verzot op uitdagingen. Op problemen waar onze klanten mee worstelen en op ideeën die in eerste instantie te complex lijken om simpel in te vullen.

We dagen je uit om ons deelgenoot te maken van jouw online idee of probleem en we doen je de belofte dat we er ongenadig hard onze tanden in zullen zetten. We werken in een vrijblijvende kennismaking graag aan onze gezamenlijke doelen.

Tot gauw!

Uitdaging insturen. Gewoon doen.

Wij zijn verzot op uitdagingen. Op problemen waar onze klanten mee worstelen en op ideeën die in eerste instantie te complex lijken om simpel in te vullen.

We dagen je uit om ons deelgenoot te maken van jouw online idee of probleem en we doen je de belofte dat we er ongenadig hard onze tanden in zullen zetten. We werken in een vrijblijvende kennismaking graag aan onze gezamenlijke doelen.

Tot gauw!

 
 
KNHB

Een leven lang hockey op Hockey.nl

Vitesse

Online platform Vitesse.nl

Veluwse Onderwijsgroep

Nieuwe WordPress website voor het Veluws College

Stichting Nationaal Fonds Kinderhulp

Supersnel aanvragen verwerken via je eigen webportal